4 leuke buitenspelletjes voor op een verjaardagsfeestje

Gel blasters huren

Als je kind jarig is, wil je natuurlijk dat het kinderfeestje zo leuk mogelijk wordt. Vooral in de zomer kun je dan het beste iets buiten doen. Dit is natuurlijk goed voor de kinderen om wat frisse lucht te krijgen en ze kunnen hier al hun energie bij kwijt. Je moet dan echter wel ook buitenspelletjes weten te bedenken en dit is niet altijd even makkelijk. Daarom zijn hier de leukste buitenspelletjes voor een verjaardagsfeestje om je alvast op weg te helpen.

Gel blasters huren

Watergevecht

Dit vinden kinderen altijd eigenlijk wel leuk; een watergevecht! Dit is niet alleen erg spannend voor ze, maar ze kunnen hier ook al hun extra energie in kwijt. Zorg ervoor dat je genoeg waterpistolen hebt en zorg ook voor plekken in de tuin of op het veld om deze eventueel op te laden. Het is ook altijd leuk als je hier nog waterballonnen bij hebt, want zo hebben de kinderen nog een extra uitdaging. Het is hierbij echter wel raadzaam om alle ouders hier van tevoren al op de hoogte van te stellen, zodat ze er rekening mee kunnen houden met de kleren en bij het ophalen.

Huur gel blasters

Vrijwel iedereen houdt wel van paintballen, maar wat nou als er ook een beter alternatief voor thuis was? Gel blasters huren is perfect voor ieder leuk feestje! Hierbij kunnen de kinderen allerlei leuke spelletjes doen, waarbij ze op elkaar moeten schieten. De gel blasters zijn er zelfs op gemaakt dat ze ook binnen gebruikt kunnen worden. Doordat de balletjes van gel zijn gemaakt, laten ze namelijk geen troep achter. Dit betekent dus ook dat de kleren van de kinderen niet vies zullen worden, waar de ouders dan weer blij mee zullen zijn. Ook zijn de balletjes niet schadelijk voor het milieu en hoef je je dus geen zorgen te maken over waar deze terecht zullen komen buiten.

Speurtocht

Speurtochten blijven altijd spannend voor kinderen. Hierbij kunnen ze zelf op ontdekking uitgaan en onderweg ook nog eens allerlei leuke spelletjes spelen en opdrachten doen. Speurtochten worden echter wel vaak gedaan en daarom is het belangrijk dat je een goede speurtocht organiseert. Verbind bijvoorbeeld een thema aan je speurtocht. Zo hebben de kinderen meer een doel om naartoe te werken en kun je zelfs allerlei spelletjes rondom dit thema voorbereiden.

Levend Stratego

Dit spel is ietwat actiever en heel leuk om bijvoorbeeld in het bos te spelen. Hierbij verdeel je de kinderen in 2 teams en krijgt ieder team een vlag om te verstoppen. De teamleden moeten de vlag van het andere team weten te veroveren zonder afgetikt te worden. Het eerste team die de vlag van de ander weet te verkrijgen heeft gewonnen!

Geef een antwoord