Aroma club nu open voor de beste koffie!

aroma-club-logo

De Aroma Club is begonnen omdat Tim en Bart veel espresso dronken binnen en buiten Nederland. Ze herkenden de groei naar goede kwaliteitskoffie en zagen hier een kans. Men was steeds vaker op zoek naar de perfecte koffiebeleving. Verder zagen ze dat er een opwaartse trend zichtbaar werd in keuze van goede koffie en de ontwikkeling van de beste koffie. Dit was de perfecte timing om Aroma Club te openen.

De reis

Vanaf de eerste dag benaderde Bart en Tim de koffie industrie op unieke wijze. Koffie die goed en echt is wordt gemaakt van pure kwaliteit bonen. Na een lange zoektocht door zuid amerika en midden amerika stuitten ze op de koffiesmaak hoe zij het graag wilde drinken. Deze reis leidde tot een 5 tal koffierecepten waar ze iedere koffie drinken de perfecte smaak wilde bieden.

De duurzame wijze

Ze branden de bonen volgens de slow-roast methode waardoor de diepste smaken in iedere koffieboon naar boven komen. Alleen wanneer alle juiste keuzes worden gemaakt van de plantage tot de branderij zorgt ervoor dat je de perfecte koffie maakt. De duurzaamheid zit hoog in het vaandel. Daarom hanteren zij een volledig c02 neutraal brandproces en zijn de koffies fairtrade. Eerlijkheid smaakt niet alleen het langst maar ook het best.

Verder realiseren ze dat het verkrijgen van de perfecte kop koffie een combinatie is tussen de boon, machine en vaardigheid. De kunst van het verbinden van deze elementen is wat zij dagelijks doen.

Geef een antwoord