Gordijnenhuis voor al uw raamdecoratie

gordijnenhuis_nl

Waarschijnlijk heeft u bij uw thuis ook wel iets van een rolluik of gordijn bij uw raam hangen. Wat als ik u nou zeg dat er bij Gordijnenhuis `veel betere opties zijn voor uw raamdecoratie en jaloezieën! De winkel biedt veel mooie en goede kwaliteit spullen die uw huis kunnen opvrolijken door middel van luxe en mooie designs voor uw op maat gemaakte raamdecoratie

Waarom raamdecoratie? 

Wanneer je wakker wordt door de zon die opkomt terwijl je nog lekker wou doorslapen wordt niemand blij van. Daarom hangen mensen een gordijn of een jaloezie(ook wel bekend als een luxaflex) voor hun raam, maar het is een beetje zonde als je een heel mooi huis hebt en dan een lelijk gordijn of luxaflex er hebt hangen, daarom heeft gordijnenhuis een breed assortiment aan mooie gordijnen, jaloezieën en nog veel meer. 

Fysiek en online

Gordijnhuis biedt hun producten zowel online als fysiek aan. De winkel bevindt zich in Wilhelminastraat 17A, 5141 HJ Waalwijk. In deze winkel zijn veel modellen aanwezig voor u om te bekijken en te voelen. Ook is het personeel beschikbaar voor eventuele vragen. In de winkel kan het voorkomen dat ze niet alles op voorraad hebben vooral niet als u een ongebruikelijke afmeting heeft voor een gordijn of jaloezieën. Online en in de winkel zijn soms speciale acties en kan je profiteren van hoge en goede kortingen. 

voor meer info of vragen kunt u een kijkje nemen op onze website. https://gordijnenhuis.nl/

Geef een antwoord