iPhone reparatie Rotterdam zo gepiept

Phone4All-logo

Een telefoon is tegenwoordig iets wat bijna altijd wel kapot gaan voordat je een nieuwe hebt. Vooral het scherm is een onderdeel wat vaak het meest vervangen wordt bij een telefoon. Dit omdat deze relatief eenvoudig kapot gaat en ook relatief voordelig is om te vervangen vergeleken met andere onderdelen uit de telefoon. Het is nou eenmaal zo dat telefoons tegenwoordig een stuk duurder zijn en ook een stuk eenvoudiger kapot te krijgen dan oude telefoons. Dit komt omdat er veel meer technologie in de telefoons zit tegenwoordig wat veel meer geld kost om te produceren. Om de prijzen nog redelijk betaalbaar te houden leveren ze wat in op de bouwkwaliteit van het apparaat. gelukkig is een iPhone reparatie Rotterdam zo gepiept.

iPhone reparatie Rotterdam

Jouw oude telefoon verkopen

Als je een nieuwe telefoon koopt, omdat de oude verouderd is of omdat je toe bent aan een nieuwe kun je wat geld besparen door jouw oude telefoon in te leveren. Deze telefoon wordt dan weer helemaal opgeknapt met gloednieuwe onderdelen om weer verkocht te worden als een refurbished telefoon. Dit is supergoed voor het milieu. Dit komt omdat alleen de onderdelen worden vervangen die niet meer goed zijn en niet de hele telefoon. Dit scheelt onderaan de streep weer grondstoffen en dat is goed voor het milieu.

Schermreparatie

Een iPhone reparatie Rotterdam is zo gedaan bij dit bedrijf. Normaal als je een schermreparatie laat doen duurt dit minimaal een week. Gelukkig kan dit een stuk eenvoudiger door naar een lokaal bedrijf te gaan. Als je een afspraak maakt is de reparatie al vaak binnen een half uur gepiept. En dat ook nog eens voor een voordeligere prijs dan het originele bedrijf. Je kunt zelfs kiezen uit welk vervangend materiaal je de reparatie wilt laten doen. Je kunt kiezen uit een origineel scherm of een scherm van dezelfde kwaliteit, maar niet van dezelfde maker. Zo bespaar je geld en gaat de kwaliteit niet omlaag.

Alle modellen te repareren

In tegenstelling tot veel bedrijven kan dit bedrijf naast de iPhone reparatie Rotterdam ook nog bijna alle andere modellen repareren niet alleen van Apple, maar ook van Samsung, HTC, SONY, Huawei en nog veel meer. Zelfs telefoons die niet meer gemaakt worden kunnen worden gerepareerd. Zoals de telefoons van Microsoft.

Zakelijke voordelen

Naast het repareren van jouw telefoon als particulier kun je ook kiezen om je als bedrijf aan te sluiten bij dit bedrijf. Zo krijg je voorrang op reparaties. Dit is heel erg handig als je veel mensen in dienst hebt die hun telefoon nodig hebben om te communiceren omdat ze op de weg zijn. Het kan dan dus heel erg handig zijn dat de reparatie van een telefoon snel uitgevoerd kan worden.

Geef een antwoord