Kopen kopen kopen

Waar ik echt verliefd op bent is dingen kopen. Dat vind ik zo ontzettend leuk. Geld eruit spullen erin zeg ik maar. Gelukkig kan mijn inkomen het aan anders had ik echt een probleem. Mijn vriendin noemt mij altijd marktplaats. Ik kan daar wel om lachen. Ons hele huis ligt vol met spullen die ik gekocht hebt. We wonen in een groot huis, dus we kunnen alles nog steeds kwijt. Mijn vriendin zegt weleens dat ik echt koop verslaaft bent, maar stiekem vindt ze het ook wel ergens weer leuk om zo veel spullen te hebben. Want we rijden namelijk alle twee in een Bentley dus hij heeft zeker niks te klagen.

Wat ik nu weer hebt gekocht

Gisteren was het weer zo’n dag dat ik weer van alles ging kopen in de stad. Ik ging samen met mijn vriendin de ene winkel in en de andere uit. We hadden de pinpas op een limiet gezet anders waren we bang dat we onze bankpas hadden leeggezogen. Maar dat viel achteraf wel weer mee. We hebben een top dag gehad in het centrum van Rotterdam. Als kers op de taart gingen we  na afloop van de dag winkelen nog luxe uiteten en dat maakte de dag compleet.

De volgende dag besloot ik nog alles te bekijken wat ik gekocht had. Als eerste had ik een nieuwe Sonospakket gekocht. Dit bestond uit een soundbar en vier extra boxen zodat we weer heel mooi geluid hebben in onze woonkamer. Mijn vriendin had het geïnstalleerd en het werkte voortreffelijk. Het voelt echt alsof de artiest naast je staat zo’n mooi geluid zat erin. Verder had ik nog merkkleding gekocht voor mijn vriendin. Ze kreeg van mij een nieuwe broek van Gucci. Het mocht wat kosten, maar dan heb je ook iets waarop je trots op kan gaan.

Ten slotte hadden we ook een aantal films voor mijn film verzameling gekocht. Ik had onder andere de film Black Panther gekocht omdat ik gehoord had dat de acteur van Black Panther was overleden. Rest In Peace  Chadwick Boseman. Je was een geweldige acteur van een geweldige film Het waren een paar top aankopen.

Geef een antwoord