Op bezoek bij krullenkapper Velp

Sanco-Coiffure-Logo

Krullend haar is het intensiefste haar kapsel wat er is. Krullend haar vraagt namelijk heel veel verzorging. Het is belangrijk als je krullend haar hebt dat je om de paar maanden naar de kapper gaat om je haren te knippen en laten verzorgen. Gelukkig heb je een krullen kapper Velp die je precies kan vertellen hoe je thuis je krullende haren moet verzorgen. Zij geven je het beste advies op basis van de haardiagnose die van je haar is gemaakt. De kapper is eigenlijk de huisarts van je haar. Het geneest wanneer je haar niet meer gezond is, jij kan bij de kapper terecht voor verschillende oli├źn die goed zijn voor krullend haar dat zijn net medicijnen die je van de huisarts zou krijgen.

krullen kapper Velp

Behandelingen

Wist je dat je behalve de behandelingen van de krullen kapper Velp ook behandelingen zoals volume booster kan gebruiken op je haren? Een booster klinkt als extra energie. Dat is ook zo! Een volume booster is een behandeling van je haar volume geeft en het voller laat worden. De slappe krullen verwijden en in de plaats daarvan komen super volle en mooie krullen terug! Dat wil jij toch ook? Het is wel belangrijk dat je deze behandeling niet thuis alleen doet maar bij een een specialist. Op internet heb je veel webshops waar je dit kan kopen helaas zijn niet alle webshops vertrouwbaar.

De krultang

De krultang is niet voor niet aanwezig in de kast. Naast een bezoek te brengen aan de krullen kapper Velp of een booster behandeling te doen. Kan je je eigen haren thuis ook met de krultang volume geven. Het is dan wel belangrijk dat je voor het gebruiken van de krultang een hitte beschermer gebruikt na het gebruiken van krultang olie. En avonds als je je haren gaat wassen daarvoor een haarmasker in je haren doet. 

Geef een antwoord