Roken met een liquid Vapor

liquid vapor

elektrisch roken is steeds populairder, al is het nou om te stoppen met roken of te minderen. Om elektrisch te roken heb je verschillende benodigdheden nodig zoals een Liquid Vapor ook wel bekend als een verdamper of clearomizer  en E-juice. Met de steeds duurdere prijs van sigaretten en het verbannen van smaken in een sigaret is de Liquid Vapor de perfecte optie. Een damper bestaat uit een batterij, coil, een tank en een mondstuk. Omdat er in veel van de E-juices nicotine zit in het verboden voor mensen onder de 18. 

Hoe begin je aan Elektronisch roken

Om elektrisch te roken heb je verschillende benodigdheden nodig hiervoor kan je terecht bij online winkels zoals bijvoorbeeld bij damphuis.nl. Je hebt veel keuze in wat voor een damper of liquid vapor. Je kan van groot tot klein en van duur tot goedkoop kiezen. Welke verdamper je kiest heeft veel effect op hoeveel rook je produceert en hoeveel je ervaart van de smaak. Door het ruime assortiment van winkels en Online webshops is er veel keuze. alle Liquid Vapors zijn makkelijk te vullen en eenvoudig op te laden. 

Genoeg opties 

Voor het elektrisch roken heb je veel opties aan smaken en dampers. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld: fruit, tabak smaak en bijvoorbeeld mint. Omdat deze smaken verbannen zijn in normale sigaretten en goedkoper zijn is het een perfecte optie voor mensen die willen stoppen of minderen met het roken van sigaretten. 

Geef een antwoord